Schaijk

Scouting Schaijk houdt dorpsactiviteit op 22 en 23 juni

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Na de succesvolle dorpsactiviteiten van afgelopen jaren houdt Scouting Schaijk dit jaar weer een dorpsactiviteit voor de jeugd van Schaijk en omstreken. Op vrijdag 22 juni vinden er allerlei leuke spellen plaats rondom het kerkplein. Deze activiteit is voor de jeugd van 11 tot en met 17 jaar. Op zaterdag 23 juni worden er in en rondom de speeltuin van nieuwbouwwijk Akkerwinde allerlei leuke activiteiten gehouden voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar.

Op vrijdagavond wordt gestart om 19.30 uur. Trek gemakkelijke kleding aan waarin je goed kunt survivallen. Om 21.30 uur is de activiteit afgelopen en gaat iedereen vanaf het kerkplein ook weer naar huis. Op zaterdagmiddag beginnen de activiteiten in de speeltuin om 15 uur. Tijdens deze middag blijkt wie van de kinderen het beste is in de neusverfrace. Deze activiteiten zijn om 17 uur weer afgelopen.

Iedereen is welkom tijdens deze dorpsactiviteiten en voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar dorpsactiviteit@scoutingschaijk.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties