Schaijk

'Wij, de mens'

Schrijver Frank Westermann geeft lezing bij Hartje Groen Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Journalist en schrijver Frank Westerman verzorgt op maandag 4 februari een lezing bij charmecamping Hartje Groen in Schaijk. Westerman heeft inmiddels tien boeken op zijn naam staan. (foto: Lionne Hietberg)

Tijdens zijn lezingentournee doet Frank Westerman naast Parijs, Bratislava, Haarlem, Wageningen en Groningen ook Schaijk aan. De lezing die hij geeft bij Hartje Groen is naar aanleiding van zijn laatste boek 'Wij, de mens'.

'Wij, de mens' 
Wie zijn wij? September 2003. In een grot op Flores, Indonesië, komt een fossiele oermens bloot te liggen van amper een meter groot. Rondom haar liggen skeletten van ratten zo groot als honden, olifanten zo klein als pony’s en een uitgestorven reuzenooievaar van 1 meter 80. Wat zegt deze spiegelwereld over wie wij zijn en waar wij vandaan komen?

Wij, de mens neemt de lezer mee op een filosofische wereldreis – van de Maasvallei tot op de vulkaanhellingen van Indonesië. De inzet is hoog. Want als wij de overtreffende trap van het dier zijn, waarin schuilt dan het onderscheid?

Inloop voor de lezing, die plaatsvindt in huiskamer 't Hart, is op 4 februari vanaf 19 uur. Aanvang is om 19.30 uur. Kaarten kosten 5 euro (inclusief kopje koffie of thee) en zijn verkrijgbaar bij Hartje Groen en The Read Shop. Reserveren is noodzakelijk.

Kijk voor meer info op www.frankwesterman.nl/boeken/wijdemens/.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties