Schaijk

Schrijf je in voor het Jongeren Vakantieweekend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en lijkt het jou leuk om komende zomervakantie een lang weekend gave activiteiten en spellen te doen met vrienden en vriendinnen? Schrijf je dan snel in voor het Jongeren Vakantieweekend.

Het Jongeren Vakantieweekend wordt elk jaar speciaal georganiseerd voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar uit Schaijk en omgeving, dus opgeven en meedoen mag ook wanneer je niet in Schaijk woont. "We bedenken elk jaar een nieuw thema en nieuwe spellen, maar er is ook zeker tijd om te chillen", vertelt Nicky Lukassen, voorzitter van Jongerenvakantieweek Schaijk. "Tijdens dit weekend zullen spanning en ontspanning elkaar op een leuke manier afwisselen. Denk hierbij aan stoere (water)spellen, gave en spannende avondprogramma’s, elke avond een kampvuur en lekker eten en drinken."

Het weekend vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 9 juli. Nieuwsgierig geworden en zin in een weekend vol plezier en avontuur met vrienden, vriendinnen en andere leeftijdsgenoten? Voor vragen of wanneer jij jezelf wilt aanmelden, kun je mailen naar jvwschaijk@gmail.com.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties