Schaijk

Aanvang met uur vervroegd vanwege Ajax-Tottenham

Schaijkse wereldkampioen Inge van der Heijden in Wielercafé Oss (update)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De Schaijkse wereldkampioen veldrijden Inge van der Heijden maakt woensdag 8 mei haar opwachting in het Brabants Wielercafé in De Groene Engel in Oss. Ook te gast die avond zijn Gert Jakobs, Elis Ligtlee, Björn van der Doelen en Jace van de Ven. Vanwege het Champions League-duel Ajax-Tottenham is de aanvang met een uur vervroegd. De zaal gaat open om 18.30 uur, aanvang is om 19 uur. Kaarten zijn te koop via www.groene-engel.nl.  Toegangsprijs bedraagt 10 euro.

Inge van der Heijden uit Schaijk is de kersverse wereldkampioen veldrijden bij de beloften. Nadat het Brabantse talent in 2018 al nationaal kampioen werd, kreeg zij afgelopen januari in Denemarken na een schitterende wedstrijd de regenboogtrui aangereikt. De jonge ploeggenote van Marianne Vos bij het CCC-LivTeam heeft nu al genoeg om over te praten aan tafel bij Peet Kappen. 

Gert Jakobs is oud-wielrenner en bekend analist. Hij fietste altijd in dienst van de ploeg. De superknecht is een kopman als het gaat om het analyseren van de koers. Daarover én over zijn leven vol hoogte- en dieptepunten weet hij met passie, motivatie en humor te vertellen. 

Elis Ligtlee werd in 2016 in Rio Olympisch kampioen op het onderdeel keirin bij het baanwielrennen. Daarnaast grossierde zij in gouden, zilveren en bronzen medailles op WK’s en EK’s. Na ups en downs miste Elis echter steeds meer het plezier en de motivatie om op topniveau te presteren. Met opgeheven hoofd neemt ze afscheid van de sport.

Björn van der Doelen is geen oud-wielrenner, maar voormalig profvoetballer van onder meer PSV en Standard Luik. Na zijn voetballoopbaan focust hij zich op de muziek. En ontpopt hij zich als een Americana-artiest van formaat. Zijn laatste album ‘Eerwaarde Vader, zegen mij want ik heb gezondigd’ is enthousiast ontvangen. Björn zorgt voor de muzikale noot, maar zal – zoals we van hem gewend zijn – zeker ook een en ander te vertellen hebben in het Wielercafé.
Verder is Jace van de Ven natuurlijk als vaste columnist met zijn avontuurlijke verhalen weer van de partij.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties