Schaijk

Schaijkse Quiz-winnaar Ut Wurd Wa reikt prijs uit aan Woongroep Dolfijn

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Vrijdag 23 maart, twee weken na de spannende finale-avond van de Schaijkse Quiz, overhandigde winnaar carnavalsvereniging Ut Wurd Wa haar prijs aan het goede doel waarvoor is gestreden, Woongroep Dolfijn. Teamcaptain Erwin Christiaans, ondersteund door zijn teamleden Kitty, Marieke en Joost, reikte een cheque van maar liefst 500 euro uit aan de dolgelukkige bewoners.

De delegatie van Ut Wurd Wa werd vrijdagavond enthousiast ontvangen door acht van de negen bewoners van Dolfijn. Geheel in stijl van de Schaijkse Quiz werden er eerst nog een paar lastige vragen gesteld als: ‘Hoeveel opdrachten denken jullie dat we hebben moeten beantwoorden?’ en ‘Hoeveel denken jullie dat we gewonnen hebben?’ Daarna overhandigde Erwin Christiaans de cheque van 500 euro aan de bewoners. Direct werd er volop gespeculeerd waar de prijs voor zou kunnen worden gebruikt en er was zelfs al een heerlijke taart gemaakt met daarop een mogelijk doel, namelijk een bezoek aan dolfinarium Harderwijk. Dat zou wel heel toepasselijk zijn...
Na een mooie speech van Judith kregen de leden van Ut Wurd Wa ook nog een rondleiding door de prachtige kamers van Anne, Judith, Michel en Dave.

“Ut Wurd Wa, superbedankt voor dit mooie doel en succes volgend jaar in de Schaijkse Quiz”, laten de bewoners van Dolfijn weten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties