Schaijk

Schaijkse Nettie van der Venne wint kunst bij Atelier Anders

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Onder veel belangstelling werd op 21 juni de expositie ‘Kijken of zien?’ geopend bij Atelier Anders in Schaijk. Deze bijzondere solo-expositie van Sarah van Rossem toont haar werk, wat ze beschrijf als fotografiek. De avond stond in het teken van reizen, diverse grafische technieken, maar zeker ook de liefde voor de kunst. Atelier Anders wil deze liefde verspreiden en waardeert dan ook de trouwe volgers die bij elke expositie aanwezig zijn. Deze avond gaf het atelier één van deze kunstliefhebbers iets terug en verlootte een kunstwerk onder haar nieuwsbrieflezers. Kunstenares Sarah van Rossem mocht haar werk ‘Fly 2’ overhandigen aan de Schaijkse Nettie van der Venne.

Van links naar rechts: Nettie van der Venne, Lia Verstegen (Atelier Anders) en Sarah van Rossem.

Sarah van Rossem verzorgt tijdens haar expositie twee inspirerende werkshops. Op 13 juli van 14 tot 16 uur laat ze deelnemers de diversiteit van de monotype-techniek ervaren. Op 20 juli van 14 tot 16 uur kan men kennismaken met de oude fotografische techniek cyanotypie. Meer informatie en aanmelden kan via
www.atelier-anders.nl of 06-25641933.

Deze expositie is nog te bezoeken tot en met 27 juli. Tijdens een bezoek krijgt men meer inzicht in de werkwijzen van Sarah van Rossem door het bekijken van een speciaal ontwikkelde film. Atelier Anders is geopend op vrijdag en zaterdag van 13 tot 17 uur en is gevestigd aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties