Schaijk

Creatieve cadeaus

Schaijkse Nancy van der Meer krijgt schapruimte bij Lekkerz van hier

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Het kon eigenlijk niet uitblijven. Nancy van der Meer van MEER en Roy Derks van Lekkerz van hier zijn een samenwerking aangegaan. Na drie jaar hobbymatig bezig te zijn geweest, besloot de Schaijkse begin dit jaar meer met haar creatieve geest te gaan doen en een eigen bedrijf te starten. Inmiddels ligt haar prachtige werk al op vier locaties, waarvan Lekkerz van hier de laatste is.

"Ik beletter krijtborden, ramen, serviesgoed en glaswerk voor elke gelegenheid", vertelt Nancy. "Dit doe ik zowel voor bedrijven als particulieren. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, huwelijk, Abraham/Sara en kerstramen."

Deze creativiteit was precies waar ondernemer Roy Derks naar op zoek was. "Mensen weten me steeds meer te vinden voor een leuk en lekker cadeau met producten van topkwaliteit. Daar ben ik uiteraard erg blij mee, maar ik was al een tijd zoekende naar een cadeau met een persoonlijke twist. Toen ik via social media het werk van Nancy voorbij zag komen, dacht ik meteen: dit is wat ik zoek! Sinds een halfjaar verkoop ik ook mijn eigen borrelplanken en dat slaat enorm aan bij mensen, maar er gaat niets boven een persoonlijke boodschap en dat is waar Nancy enorm goed in is."

Nancy: "Ik besprak toevalligerwijs met mijn man hoe leuk het zou zijn om de wijnglazen, notenkarafjes, bierglazen en een diversiteit aan borden die ik beletter te mogen verkopen bij Lekkerz van hier. Een dag later belde Roy me op en liet me weten erg geïnspireerd te zijn door mijn werk. Na een gezellige middag met elkaar gesproken te hebben zijn we direct aan de slag gegaan, met een mooi passend assortiment tot gevolg."
Naast het toevoegen van haar creatieve assortiment is Nancy ook aan de slag gegaan om de winkel verder te gaan stylen. Daardoor is het bij Lekkerz van hier nu nóg gezelliger.

Wil je het werk van Nancy bewonderen? Neem dan een kijkje bij Lekkerz van hier aan de Schutsboomstraat 13a in Schaijk of maak een afspraak met Nancy via 06-53306035. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties