Schaijk

Stemmen kan tot 30 november

Schaijkse kunstenaar Paul Sleiffer doet mee aan verkiezing Schilderij van het jaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Kunstenaar Paul Sleiffer uit Schaijk doet met maar liefst vier prachtige schilderijen mee aan de verkiezing Schilderij van het jaar 2018. Zijn doeken met onderwerpen uit de Maashorstnatuur zijn te bezichtigen op www.schilderijvanhetjaar.com/stemmen. Zoek op de naam van de schilder en stem op zijn vier doeken.

Paul Sleiffer aan het werk.

Paul Sleiffer is geboren en getogen in Gorinchem. Na de verhuizing naar Schaijk in 2008, en dankzij het feit dat hij meer vrije tijd heeft, is Paul zich verder gaan toeleggen op de schilderkunst in de breedste zin. "Op jonge leeftijd had ik al een voorliefde voor de natuur en het buiten zijn. Daardoor heb ik op jonge leeftijd al het tekenen en schilderen ontdekt."

De ambitie om zich steeds te verbeteren deed hem besluiten om in Antwerpen aan de Academie der Schone kunsten in Arendonk te gaan studeren. Ook aan de Duitse kunstacademie in Bayern/Allgäu volgde hij een door Slawa Prichedko gegeven studie Portretschilderen in Aquarel. Pauls schilderijen variëren van portretten tot landschappen en van (sur)realistisch tot abstract. Afgelopen maand volgde hij nog een workshop Fijn schilderen aan de Te Wildt Academie.

In Schaijk heeft Paul Sleiffer via M-ART pop up al geëxposeerd bij De Potter en ook in het oude gemeentekantoor en in Zeeland bij Eeterij D’n Oven. De vele bezoekers op de exposities waren zeer lovend over zijn prachtige schilderijen. Bij Paul kan men ook terecht voor persoonlijke opdrachten voor portretschilderen van mens of dier. Mail dan naar art@paulsleiffer.nl

Stemmen tot 30 november
Stemmen op de vier schilderijen van Paul Sleiffer kan nog tot 30 november via www.schilderijvanhetjaar.com/stemmen.

Vos met prooi.

Winternacht Munse heide Schaijk.

Wisentstier Shogun, Maashorst.

Mist op de Schaijkse heide.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties