Schaijk

Schaijkse familie Van Kreij wint gratis garagedeur bij BASK

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

NEDERASSELT/SCHAIJK - Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen, die op 29 en 30 juni plaatsvonden, wisten heel wat mensen de weg naar de showroom van BASK Garagedeuren in Nederasselt te vinden. Uit alle inzendingen (prijsopgave of bestelling) zijn op maandag 2 juli op het hoofdkantoor van Novoferm in Almelo door een notaris vier gelukkige winnaars getrokken.  trekken. In totaal zijn er vier gratis garagedeuren verloot (twee uit de inzendingen van vrijdag en twee uit de inzendingen van zaterdag). Één daarvan kwam uit de ‘vijver’ van BASK Garagedeuren in Nederasselt. 

Nellie en Henri van Kreij zijn blij met de gratis garagedeur.

De familie Van Kreij uit Schaijk was blij verrast met deze mooie prijs. Aangezien zij tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen opdracht had gegeven voor het leveren van de garagedeur, kregen zij ook nog de kleur gratis. Uit handen van eigenaar Roel Fransen ontvingen Henri en Nellie van Kreij in de showroom de waardebon en een bos bloemen. Inmiddels is de deur in bestelling genomen en zal deze binnen afzienbare tijd bij hen gemonteerd kunnen worden.
Naast de gratis garagedeuren van Novoferm werd door BASK ook een zestal entreebonnen voor twee personen bij Sauna & Beauty Oase verloot. Voor de winnaars hiervan alsnog een leuke (troost)prijs.

Tijdens de eerste editie van de Grandioze Garagedeur Dagen in 2017 had BASK Garagedeuren ook al een winnaar in haar midden, deze was toen afkomstig uit Zeeland. Wellicht dat Novoferm, in samenwerking met alle landelijke dealers, een dergelijke actie komend jaar gaat herhalen.

De Grandioze Garagedeur Dagen gemist? Informeer vrijblijvend naar de huidige acties of bezoek vrijblijvend de showroom. Check de website voor de actuele openingstijden: www.bask-garagedeuren.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties