Schaijk

Schaijkse buurtvereniging In d'n Hof lanceert nieuw speeltuinplan

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Al sinds een jaar of acht zijn de speelvoorzieningen in de nieuwbouwwijk Akkerwinde bekend in heel Schaijk en omgeving. Diverse scholen en families strijken regelmatig neer op de mooie groenstrook die voor iedereen wat te bieden heeft.

“Zo is in 2015 de Avonturentuin ontstaan”, vertelt Mark van den Bogaert namens de buurtvereniging. "Een speeltuin waarbij veel natuurlijke materialen zijn gebruikt. Helaas heeft dit wel veel onderhoud nodig en zijn we genoodzaakt om dit volgend voorjaar grondig aan te pakken."

Met behulp van de actie Rabo ClubSupport wil de buurtvereniging hier geld voor inzamelen. “Vandaar dat we nu alvast campagne gaan voeren om straks weer massaal aan het klussen te kunnen gaan", geeft Remco van Nistelrooij aan namens de werkgroep speeltuin en onderhoud. "Bij Rabo ClubSupport kunnen leden van de Rabobank lokale initiatieven ondersteunen. We hopen dat deze leden, maar ook Schaijkse bedrijven ons initiatief steunen en hun steentje bij willen dragen aan dit mooie stukje burgerparticipatie, zodat alle kinderen komend voorjaar weer heerlijk met water en zand hun eigen avonturen mogen beleven.”

Geïnteresseerde bedrijven of particulieren mogen zich melden via buurtverenigingindnhof@hotmail.com

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties