Schaijk

Giel Loeffen, Willem Janssen, Ted Megens en Kayran de Graauw op avontuur

Schaijks team 'La mar komme' doet mee aan knotsgekke Carbage Run

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/KOPENHAGEN - Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vindt voor de elfde keer de zomereditie plaats van de Carbage Run, Europa’s grootste en gekste barrel-rally. Een vijfdaags avontuur in een auto die niet meer mag kosten dan 500 euro. De 2.500 kilometer lange route is elk jaar anders en voert deze zomer door Denemarken, Noorwegen en Zweden. Evenals in voorgaande jaren verschijnt ook dit keer een Schaijks team aan de start. Team 'La mar komme', bestaande uit Giel Loeffen, Willem Janssen, Ted Megens en Kayran de Graauw, gaat dit keer de uitdaging aan. Maandag gingen de vier Schaijkenaren van start in de Deense hoofdstad Kopenhagen. 

Begonnen in 2009 is de Carbage Run inmiddels uitgegroeid tot een evenement van formaat met vier verschillende edities. Aan de zomereditie doen dit jaar zo'n 500 auto’s mee. Voorwaarde om te mogen deelnemen is een auto van voor 1999 met apk die een waarde heeft van maximaal 500 euro. Bij de Carbage Run gaat het niet om snelheid of tijd, maar om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken.

De verrichtingen van Giel, Willem, Ted en Kayran zijn te volgen op www.facebook.com/Carbagerun-team-La-mar-komme-235528067327573/.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties