Schaijk

Vertrouwde gezichten op bekende plek met nieuwe naam

Salon Instyle Hair & Beauty opent deuren in Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Kelly De Werd (28) en Jorine van Breukelen (25) grapten wel eens dat ze ooit samen een eigen salon wilden hebben. Die droom kwam sneller uit dan verwacht. Sinds 1 november zitten ze samen aan de Schutsboomstraat 23c in Schaijk met Instyle Hair & Beauty. Kelly is kapster en Jorine allround schoonheidsspecialist en allround permanent make-up artist.

Kelly De Werd en Jorine van Breukelen.

Instyle Hair & Beauty is gevestigd op de plek waar voorheen Colori Kappers zat. Jorine werkte daar al 2,5 jaar als zelfstandige. Ook Kelly heeft langere tijd voor de organisatie gewerkt. Eerst bij een vestiging in Mill, later nog een jaar in Schaijk. “Binnen het bedrijf kon ik echter niet vinden wat ik zocht”, geeft ze aan. “Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen. Daarom heb ik op een gegeven moment de overstap gemaakt naar een ander bedrijf om door te groeien. Ik zat daar amper drie maanden en toen kwam deze kans voorbij. Die heb ik met twee handen gegrepen. Iets eerder dan verwacht, maar ik hoefde er geen seconde over na te denken. Nu heb ik de controle over mijn eigen ontwikkeling.”

Vertrouwd
Het gevolg van deze keuze is twee vertrouwde gezichten op een bekende plek, maar met een nieuwe naam. “De persoonlijke benadering is en blijft voor ons heel belangrijk”, legt Jorine uit. “De sfeer in Schaijk is heel gemoedelijk. Wij komen allebei uit Oss. Daar kennen we dat niet. Hier groeten de mensen elkaar, maken een praatje. Dat dorpse is iets dat wij heel erg kunnen waarderen. We hebben het hier supergoed naar onze zin.”

Kapsalon
Instyle Hair & Beauty biedt kwaliteit en service voor een leuke prijs. Een van de dingen waar je dit in terug ziet is het knipabonnement. Voor 18 euro per maand kun je onbeperkt terecht. “Vooral mannen maken hier gebruik van”, zegt Kelly. “Sommigen komen wekelijks, anderen elke twee weken. Het is heel eenvoudig. Via de online planner kun je een afspraak maken. Je komt op het afgesproken tijdstip binnen, even knippen en klaar. Alles zit weer netjes. Een bijkomend voordeel is dat de telefoon in de salon niet constant over gaat. Die tijd kunnen we aan onze klanten besteden.”
Verder kun je naar Instyle Hair & Beauty voor allerlei haarbehandelingen, zoals knippen, wassen, kleuren, highlights, lowlights, bi-magic en nog veel meer. Ook is Kelly bedreven in zaken als haar opsteken, feestkapsels, permanenten en bruidjes. Vrouwen, mannen en kinderen zijn van harte welkom.

Schoonheidssalon
In de beautysalon van Jorine kun je terecht voor onder meer wenkbrauwstyling, behandelingen voor je gezicht en huid, ontharen, bio peeling en permanente make-up. Ze is een echt allrounder. Gediplomeerd en gecertificeerd. “Hoe fijn is het als je make-up elke dag hetzelfde zit”, vraagt ze. “Dat kan met permanente make-up. Je gaat ermee naar bed en staat ermee op. Zoiets scheelt je echt heel veel tijd.”
Jorine merkt dat er een toenemende vraag is voor huidverbetering, zowel bij vrouwen als mannen. “Mensen willen bijvoorbeeld af van fijne lijntjes in hun gezicht”, noemt ze. “Ik geef dan voedings- en drinkadvies. Hetzelfde geldt bij acne. Als je daar last van hebt, kan een verandering van je eetpatroon veel verschil maken. Ik vind het fijn om mensen daarover te adviseren en ze te helpen. Om de beste behandelingen te verzorgen, werken we met kwaliteitsproducten.”

Feestje
Om hun eigen salon te vieren, houden Kelly en Jorine zondag 1 december een klein feestje van 13 tot 16 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje proosten ze die middag op hun samenwerking. Meer informatie over de mogelijke haar- en schoonheidsbehandelingen vind je op www.instylehairbeauty.nl. Op die website kun je tevens direct een afspraak inplannen. Instyle Hair & Beauty is te vinden aan de Schutsboomstraat 23c in Schaijk. Telefonisch te bereiken via 0486-203040.


 

Kinderen kunnen komende tijd bij Kelly en Jorine een schoenkleurplaat halen. Deze mogen ze inkleuren en uiterlijk zaterdag 30 november in de salon zetten. De schoen mag tussen 5 en 7 december uitgehaald worden tijdens openingstijden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties