Schaijk

'Zes toppers komen naar Schaijk'

(S)Moeslands Tonproat-avond op 5 oktober

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MOESLAND - Bij Smaak aan de Runstraat 67a in Schaijk vindt op zaterdag 5 oktober een nieuw evenement plaats: (S)Moeslands Tonproat-avond. Op deze avond treden maar liefst 6 tonproattoppers op. “Wie deze zes tonproaters zijn houden we nog even geheim, maar het zijn stuk voor stuk kanjers”, vertelt Stefan van Ras, de organisator van dit evenement.

“Wel kan ik vertellen dat er geen plaatselijke tonpraoters optreden", gaat Stefan verder. "Het worden allemaal tonproaters van buitenaf. Zij hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in het circuit en staan garant voor een avond vol humor."

De zes tonproaters, die al diverse (publieks)prijzen in de wacht hebben gesleept, worden de komende tijd via diverse mediakanalen voorgesteld, zodat het programma bekend is voordat de kaartverkoop begint. Stefan: “Ik ben altijd erg gecharmeerd van het tonpraten, de grappige teksten, hun mimiek, improvisatie en het betrekken van het publiek. Ik heb jaren zelf meegedaan aan de pronkzitting en weet wel wat het is om op het podium te staan, maar dit is andere koek.”

'Leuke avond in Schaijk'
Van Ras vertelt verder: “Ik vind dat het tijd wordt dat er ook zo'n leuke avond in Schaijk komt, temeer omdat Schaijk al jaren in de ban is van de eigen pronkzitting. Waar zie je dat mensen uren voor de kaartverkoop begint al in de rij staan voor kaartjes? En dan is er nog een groep die spijtig genoeg geen kaartjes heeft."

Zelf bezoekt Stefan regelmatig tonproatavonden in de wijde regio. "Met als kers op de taart de finale van het Keiebeiters-kletstoernooi in Helmond, bekend van Omroep Brabant. Het is geweldig daar qua sfeer en entourage en het zou mooi zijn om dat ook in Schaijk voor elkaar te krijgen”, hoopt de organisator.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor (S)Moeslands Tonproat-avond op 5 oktober start op vrijdag 9 augustus. Tickets zijn voor 12,50 verkrijgbaar bij Bento.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties