Schaijk

Rotary Schaijk-Land van Ravenstein schenkt bloemen aan verzorgingstehuizen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Rotary Schaijk–Land van Ravenstein en Rotary Oss-Maasland hebben woensdag 415 boeketten bloemen geschonken aan bewoners en personeel van de verzorgingstehuizen Nieuwe Hoeven, Vierhoven en Dijkstaete in Schaijk, Compostella in Zeeland en Maasland in Herpen. Met dit gebaar wil de Rotary de verpleging bedanken voor de enorme inzet die zij levert om de slachtoffers van het coronavirus optimaal bij te staan en de bewoners te ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Het coronavirus. Op tv zien we vreselijke beelden van overvolle ziekenhuizen in de hele wereld. Maar hoe kun je nu helpen? Door thuis te blijven, afstand van elkaar te houden om verdere besmetting te voorkomen. Het werk wordt immers gedaan door een handjevol mensen in vitale beroepen die 24 uur per dag hun handen uit de mouwen steken.

Een bedankje waard, vindt de Rotary. "We willen het zorgend personeel een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden. Als Rotary zetten we ons in voor onze omgeving. Het enige dat we nu kunnen doen is het personeel in vitale beroepen onze dankbaarheid en waardering tonen. Dat doen we door de personeelsleden en bewoners van verzorgingstehuizen een prachtige bos bloemen te schenken", zegt Mark van Zummeren, voorzitter van Rotary Schaijk. "Verder zijn wij op dit moment nog aan het inventariseren op welke manier we de maatschappij verder zouden kunnen ondersteunen. We hebben diverse ideeën en zijn aan het kijken wat er mogelijk en haalbaar is. Alle beetjes helpen."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties