Schaijk

Roompot Vakantiepark Schaijk draait verrassend goede eerste zomer

Door 24 Webvertising

Roompot Vakantiepark Schaijk is sinds begin dit jaar open en overtreft nu al alle verwachtingen. Met name afgelopen zomer verliep bijzonder succesvol blijkt uit een inventarisatie van Parkvakanties.

Vakantiepark-expert Parkvakanties sprak met Vakantiepark Schaijk-medewerker Jeroen van der Loop. “De zomer was boven verwachting goed op ons park. Zowel het vakantiepark als het restaurant zaten nagenoeg de hele zomer zo goed als vol” aldus Jeroen. “Vanaf eind mei lag de bezetting op het vakantiepark tussen de 90 en 95 procent. Tussen 15 juni en 30 augustus liep dit zelfs op naar bijna 100 procent. Ook de komende maanden zien er goed uit. Zo is het park op dit moment al voor ruim 80 procent gereserveerd.”

Mensen zijn benieuwd naar de gloednieuwe locatie en boeken vooral via Roompot. Ook via de receptie en externe boekingssites weten gasten het kersverse vakantiepark te vinden.

Authentiek outdoor gevoel
Aan rust, ruimte en een avontuurlijk buitenleven is steeds meer behoefte. Dit staat volledig centraal bij Roompot Vakantiepark Schaijk. Met een ligging vlakbij natuurgebied De Maashorst kan dat ook niet anders. Overal, zowel binnen als buiten, ben je er één met de groene omgeving. Zo zijn er tal van wandel- en fietsmogelijkheden en is er volop waterpret te beleven in de natuurvijver en bij het Spray-park. Samen met de kids maak je tevens de grootste lol in het indoor speelbos, op de fun-bowlingbaan en op dé eyecatcher van het park: het droneparcours.

Uniek in Nederland: het droneparcours
Roompot Vakantiepark Schaijk biedt als eerste van ons land een plek waar je met een drone spelenderwijs een heus parcours kunt afleggen. Trotseer tunnels, een groep palen, hoepels en muren met gaten er in. Snelheid en bovenal behendigheid worden getest bij ieder onderdeel. Hierop worden punten toebedeeld, waarbij degene met de hoogste score wint. Het is leuk én geschikt voor jong en oud. Zo mogen kids vanaf zeven jaar al meedoen en zijn er voor de jonge deelnemers tot vijftien jaar kleinere drones beschikbaar. Het parcours is ook toegankelijk voor niet-gasten van het park.

Bourgondisch hoogtepunt: Restaurant Charlie
Restaurant Charlie mag tevens niet gemist worden. Niet alleen voor gasten van Roompot Vakantiepark Schaijk zelf, ook voor omwonenden en toevallige voorbijgangers. Vanaf de opening heeft de eetgelegenheid een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Naast pizza, pasta en pannenkoeken zijn er nu tevens diverse andere heerlijke gerechten aan de kaart toegevoegd.

Luxueuze overnachtingsmogelijkheden
Slapen doe je bij Vakantiepark Schaijk in een aantrekkelijke waterwoning of lodge, welke ruimte biedt aan vier tot zes personen. Overal geldt daarbij: ‘Luxe is de standaard’. Omdat het te midden van een uitgestrekt bos- en waterrijk gebied ligt, ga je zowel binnen als buiten volledig op in de natuur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties