Schaijk

Tijdens de Week van de begraafplaats

Rondwandeling op natuurbegraafplaats De Maashorst

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Van 26 mei tot en met 3 juni stellen verschillende begraafplaatsen in Nederland hun deuren open tijdens de Week van de begraafplaats. Ook Natuurbegraafplaats Maashorst heet belangstellenden welkom. Op maandag 28 mei is er een rondwandeling op het terrein. De wandeling is tussen 9.30 en 11 uur.

Mensen komen graag in de natuur. Om te wandelen, na te denken, rust te vinden maar ook om kracht te vinden in moeilijke tijden. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een laatste rustplaats in de natuur. Op Natuurbegraafplaats Maashorst wordt eeuwigdurende grafrust geboden op een plek die je zelf kiest. De natuur zorgt voor de graven en samen met Natuurmonumenten zorgt Natuurbegraven Nederland voor eeuwig voor de natuur.
Wees welkom om -onder begeleiding van een van de natuurbeheerders- een rondwandeling te komen maken, en zelf te ervaren wat deze bijzondere plek voor je kan betekenen.

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van Natuurbegraafplaats Maashorst. Dit kan telefonisch via 0486-745006, per mail via contact@maashorst.nl of kom langs op de locatie aan de Franse Baan 2 in Schaijk die dagelijks geopend is. De actuele openingstijden staan op www.maashorst.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties