Schaijk

Reek, Schaijk en Zeeland krijgen buurtbenkskes

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANDERD - In Reek, Schaijk en Zeeland zijn afgelopen periode diverse buurtbenkskes geplaatst. Het idee hierachter is dat als je samen gaat wandelen of elkaar treft, je op zo'n bankje gezellig met elkaar kunt kletsen. Op een aantal nieuwe en bestaande bankjes staat een vraag die je voor jezelf of samen kunt beantwoorden; een onderwerp voor een gesprek. De feestelijke ingebruikname is donderdag 6 mei. Liefhebbers worden uitgenodigd om die dag een rondje mee te gaan wandelen en gezellig te kletsen.

In elke kern start om 10 uur, 11 uur, 14 uur en 15 uur een groepje met maximaal vier deelnemers voor een wandeling langs een aantal buurtbenkskes. De tocht varieert van 1,5 tot maximaal 3 kilometer. Onderweg wordt de tijd genomen om even te 'buurten' onder het genot van iets lekkers.

Aanmelden
Vanwege de beperkte beschikbaarheid is het noodzakelijk van tevoren aan te melden. Geef uiterlijk dinsdag 4 mei door dat je mee wil wandelen en op welk tijdstip. Zit je in een rolstoel? Meld dan ook je begeleider aan. Startlocatie in Reek is bij Het Wapen. Hiervoor aanmelden bij Lies Wijtmans (lberk@home.nl of 06-52675345). Startlocatie is Schaijk is De Phoenix. Aanmelden bij Riky van Brok (rikydenbrok@home.nl of 06-25240105). Startlocatie in Zeeland is Franciscushof. Aanmelden bij Riky van Uden (jenrvanuden@ziggo.nl of 06-44511822).

|Doorsturen