Schaijk

Recordaantal jubilarissen bij de Petersgroep

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Een belangrijke, mooie en dankbare traditie. Elk jaar in april huldigt de Petersgroep haar jubilarissen. In Restaurant-zalencentrum Nieuw Schaijk werden op 3 april de jubilarissen van Barli in het zonnetje gezet. Maurice van Grinsven voor zijn 25- jarig dienstverband en Walter Kohl omdat hij 12,5 jaar in dienst is. Vol lof en met een grapje en een knipoog werden ze toegesproken door Andries Peters. Namens de personeelsvereniging deed Thijs Falkenburg een mooi woordje.

Een week later was het de beurt aan het Bouwbedrijf en de Machinale Timmerwerken. De te huldigen medewerkers, Arnoud van de Langenberg, John van de Vorst, Patrick Spanjaards, Gerrit van Eck, Ard van Kalkeren, Johan Verweij, Alexander Schoonenberg, Geertjan van der Linden en Harrie Sijmons, werden in het zonnetje gezet voor hun 12,5-jarig jubileum. Hans Nelissen en Leo den Brok voor hun 25-jarig jubileum. Alle medewerkers werden dankbaar toegesproken door Ferry Peters en bedankt voor hun inzet voor het bedrijf. Alfred van de Wiel van de personeelsvereniging sprak alle jubilarissen persoonlijk toe op een cabareteske manier zoals hij dat als geen ander kan.

De jubilarissen en hun partners werden in de bloemen gezet en verblijd met een blijvende herinnering in de vorm van een bronzen beeld. Een mooie avond voor deze loyale werknemers. “Jubilarissen nogmaals proficiat en nog vele jaren gewenst bij de Petersgroep!”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties