Schaijk

Rabobank Schaijk opent haar deuren aan het Kapelanieplein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Met ingang van 11 januari opent Rabobank Oss Bernheze de deuren van haar nieuwe contactpunt in Schaijk, Kapelanieplein 6. Onderdeel van het nieuwe centrumplan. De geld- en sealbagautomaat blijven op de huidige locatie aan de Runstraat 15 beschikbaar.

Het is een feit waar alle banken mee te maken hebben: de traditionele bankkantoren worden steeds minder bezocht. Klanten regelen hun bankzaken immers steeds meer online, waardoor fysiek contact met de bank in veel gevallen nauwelijks nog nodig is. Tegelijkertijd is er voor bepaalde groepen klanten en voor specifieke onderwerpen nog altijd behoefte aan een bank die dichtbij is. Daarom heeft Rabobank Oss Bernheze besloten om te investeren in mensen en ontmoetingsplekken. “Met dit contactpunt blijven we dichtbij en midden in de gemeenschap. Daar waar mensen elkaar ontmoeten willen wij graag zijn. Wij zijn blij dit in het nieuwe centrumplan te hebben gevonden,” licht directievoorzitter Peter de Bruin toe.

Openingstijden
Klanten van de bank kunnen voor de dagelijkse bankzaken aan het Kapelanieplein terecht op maandag van 13 tot 17 uur en dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 17 uur. Op woensdag is de locatie gesloten. Voor klanten die moeite hebben om naar de bank te komen, biedt Rabobank de service om een Mobiele adviseur bij de klant thuis te laten komen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Zij kunnen voor een afspraak bellen naar (0412) 45 77 77.

Opening
Het nieuwe contactpunt wordt officieel geopend op 11 januari. Peter: “Inwoners van Schaijk en belangstellenden wil ik graag van harte uitnodigen om vanaf 10.30 uur onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers een kijkje te nemen op onze nieuwe ontmoetingsplek”.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties