Schaijk

Rabo ClubSupport: 'Geef uw (extra) stem aan Stg. Vier Vrijheid Schaijk'

Door Stichting Vier Vrijheid Schaijk

SCHAIJK - Stg. Vier Vrijheid Schaijk (SVVS) is elke twee jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de Landerdse Dodenherdenking. "Tevens geven wij voorlichting op de plaatselijke basisscholen over dit onderwerp en vertellen verhalen uit de oorlogsperiode in Schaijk en Reek", laat de SVVS weten. "Het is belangrijk de jeugd ook betrokken te houden bij dit onderwerp. Het Vredesmonument op het van Spijkplein, door ons opgericht, wordt door onze eigen stichting onderhouden."

4 mei 2020 ; tulpen bij het monument geschonken door Nationaal Comité 4 en 5 mei

In september 2019 zijn door de SVVS in samenwerking met Heemkundekring Schaijk-Reek tal van activiteiten georganiseerd in het kader van 75 jaar bevrijding; voor jong en oud. "Op 4 mei van dit jaar hebben we, met in acht neming van de corona-maatregelen, ook een aangepaste dodenherdenking kunnen realiseren.
Onze activiteiten willen we in de komende jaren, ook na de gemeentelijke herindeling, blijven organiseren. Herdenken op lokaal niveau is belangrijk en wij zullen ons daar ook in de toekomst voor blijven inzetten. Dit kan niet zonder uw steun! Onze stichting is afhankelijk van vrije giften van derden en neemt ook dit jaar weer deel aan de Rabo ClubSupport-actie om extra inkomsten te genereren. Geef uw (extra) stem bij de Rabo ClubSupport-actie aan Stg. Vier Vrijheid Schaijk. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 25 oktober. Alvast onze hartelijke dank."

Giften zijn natuurlijk ook van harte welkom op Rabo-rekeningnummer NL10RABO0101477589 ten name van Stg. Vier Vrijheid Schaijk.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties