Schaijk

Proef de mix van Zuid-Amerikaanse en Mediterrane hapjes op het Oerfestival

Door Simone van de Wijdeven

SCHAIJK - Hebt u honger of lekkere trek na een workshop yoga tijdens het Oerfestival op 19 oktober op charmecamping Hartje Groen? Dan kunt u terecht bij Thieu Geurts van Kessel en Imro Buth voor de heerlijkste exotische hapjes. “We willen mensen steeds weer verrassen. Bij ons zit altijd de zon in het eten”, legt Thieu van Maashorst Catering uit.

Imro en Thieu hadden oorspronkelijk hun eigen cateringbedrijf. “Imro is van Surinaamse afkomst. Hij bereidde vooral Oosterse gerechten zoals sushi’s, Braziliaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten. Ik ben een oer-Schaijkenaar, maar ben geïnspireerd door de Italiaanse en Mediterrane keuken. In maart van dit jaar hebben we onze krachten gebundeld onder de noemer Maashorst Catering. Door samen te smelten sta je niet alleen sterker, omdat je taken kunt verdelen en minder kwetsbaar bent, maar je wordt ook creatiever in je aanbod. Zo kun je er samen een succes van maken.”

Bijzondere concepten
Maashorst Catering onderscheidt zich van andere cateringbedrijven, omdat ze concepten verzorgen en niet een pan boerenkool op een papieren tafelkleed zetten. “Zo hebben we een sushi bar, een Braziliaanse bbq, de black bastard, foodtrucks of een speenvarken aan het spit. We verzorgen geen standaard buffetten, maar luisteren goed naar war de klant wil. We leveren maatwerk en originaliteit.”

Zo ook op het Oerfestival. “Er komt een pop-up restaurant. We toveren als het ware een restaurant tevoorschijn voor een dag. Wij bouwen de locatie om en maken daar een restaurant van. Je kunt het vergelijken met een make-over van de locatie.” Maashorst Catering zet een grote tent op tijdens de laatste dag van het festival om een Brabantse/ bourgondische borrel te organiseren. “We zetten er een prachtige tafel in met allerlei hapjes zoals bruschetta’s, grilgroente en salades en een charcuterie. Dat is een grote snijmachine voor vlees. De producten komen overigens uit de Maashorst, vers van de grond. Je kunt gewoon binnen komen lopen en genieten van al dat lekkers. Uiteraard schenken we ook de drankjes en is er muziek.” Thieu en Imro willen vooral een ongedwongen sfeer creëren, waar je onbezorgd kunt genieten en lekker lang kunt blijven hangen. “Wij zijn beiden vakidioten. We willen het maximale eruit halen om mensen steeds maar weer met nieuwe dingen te verrassen. Dat is onze signatuur!”

Catering Maashorst – 19 oktober Hartje Groen Schaijk tussen 15 en 22 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties