Schaijk

Prijswinnende auteur Murat Isik geeft lezing in Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Schrijver Murat Isik is donderdagavond 17 januari te gast in bibliotheek Schaijk. Iedereen heeft een verhaal. Een auteur heeft de mogelijkheid om het op papier te zetten. Maar het verhaal wat jij leest, is niet alles. Er is meer te vertellen. Het woord aan de schrijver geeft jou de kans om nog meer van de auteur te horen. Laat je inspireren door deze grote naam van de huidige Nederlandse literatuur. De lezing is georganiseerd in samenwerking met The Read Shop Schaijk en begint om 20 uur.

Murat Isik. (foto: Liselore Chevalier)

Murat Isik, geboren in Izmir, is een Nederlandse schrijver met een Turkse achtergrond. In zijn tweede roman Wees onzichtbaar, waarmee hij de Libris Literatuur Prijs 2018 won, beschrijft hij de wanhopige overlevingsstrijd van een gezin in de Bijlmer en de coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld. De lezing in Schaijk gaat over deze bekroonde roman en zijn eerdere werk. Ook blikt Isik vooruit op de Boekenweek. Hij schrijft het Boekenweekessay 2019.

Kaartverkoop
Kaarten kosten 5 euro in de voorverkoop voor NOBB-leden en 7 euro voor niet-leden. Kaarten zijn online te koop én in alle vestigingen van de Noordoost-Brabantse Bibliotheken.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties