Schaijk

Pluktuin In d'n Hof Schaijk gaat voor provinciale prijs Kern met Pit

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Campagne voeren en competitiegericht werken is niets nieuws voor buurtvereniging In D'n Hof uit Schaijk. De afgelopen negen jaar hebben ze met succes diverse projecten gerealiseerd. Het project rond de Pluktuin sluit hier naadloos op aan. Na een grondige renovatie afgelopen jaar heeft de stichting Kern met Pit de vrijwilligers beloond met een voucher van 1.000 euro om de pluktuin verder vorm te geven. Het team wil echter meer en dingt daarom op zaterdag 22 januari mee naar de provinciale Kern met Pit-trofee ter waarde van 1.500 euro. Daar hebben zij hulp bij nodig.

Iedereen kan helpen door op de Pluktuin van In D'n Hof te stemmen. Ga daarvoor naar www.kernmetpit.nl en klik in de roze balk op stem op jouw favoriete project. Vul je emailadres in, kies op Noord-Brabant en klik daarna op Verduurzaming Pluktuin. Hiermee steun je de mooie pluktuin in de wijk Akkerwinde in de strijd om de provinciale Kern met Pit-trofee.

Meer informatie over het project lees je op www.kernmetpit.nl/projecten/deelnemende+projecten+2021/1786890.aspx?t=Verduurzaming-Pluktuin

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties