Schaijk

Lesmethode Happy Swim Schaijk is groot succes

Pleun Ruiter eerste tweejarige ter wereld met zwemdiploma A

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VUGHT/SCHAIJK - Een ongekende primeur zondagmiddag in Vught. Pleun Ruiter behaalde daar als eerste tweejarige(!) ter wereld haar zwemdiploma A. Het piepjonge meisje uit Moergestel is daarmee een van de absolute paradepaardjes die voortkomen uit de succesvolle lesmethode van de in Schaijk gevestigde zwemschool Happy Swim. De kleine Pleun leverde haar razend knappe zwemprestatie onder het toeziend oog van een vertegenwoordiger van opleidingsinstituut ENVOZ én een cameraploeg van tv-programma Goedemorgen Nederland.

"Pleun heeft op onze reguliere locaties zwemles gehad. Ze is gisteren met succes opgegaan voor haar A-diploma", vertelt de trotse directrice van Happy Swim Angela Eikhout. "Zij is daarmee de eerste ter wereld met een erkend A Survival-diploma."

'Plezier en vertrouwdheid'
Het door de pas tweejarige Pleun behaalde A-diploma vormt het levende bewijs dat de lesmethode die Happy Swim hanteert zijn vruchten afwerpt. Angela Eikhout: "Bij Happy Swim staat plezier en vertrouwdheid voorop. Een kind kan bij ons al op zeer vroege leeftijd zwemveilig worden. We hebben veel kinderen van twee en drie jaar die al mooi op hun rug en buik zichzelf goed kunnen redden. Onze leswijze is heel persoonlijk; we kennen de ouders vaak bij naam, weten wie hun kind is en waar en bij wie hij of zij zwemt."

Kijk voor meer info over de lesmethode van Happy Swim op www.happyswim.eu.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties