Schaijk

Leerzame voorleesactiviteit

Peuteruurtje in Landerdse bibliotheken weer van start

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

Landerd - De bibliotheken van Landerd starten binnenkort weer met het Peuteruurtje. Jonge kinderen tussen de 2 en 4 jaar kunnen dan met hun (groot)ouders in de bieb terecht voor een leerzame activiteit om te ervaren hoe leuk voorlezen is. Vrijdag 13 september van 10 tot 11 uur in Schaijk en woensdag 25 september vanaf 15.30 uur in Zeeland.

Tijdens het Peuteruurtje wordt voorgelezen uit een prentenboek, zingen de kinderen liedjes of wordt er een spelletje gedaan. Ook is er een creatieve activiteit waarbij het thema van het prentenboek centraal staat. Een leuk extraatje is dat de peuters een stempelkaart krijgen. Bij vijf stempels ontvangen ze een vingerpoppetje om de verhalen van het prentenboek thuis na te spelen.

Het Peuteruurtje wordt in Schaijk op de tweede of derde vrijdagochtend van de maand gehouden. Steeds van 10 tot 11 uur. De volgende keer is 13 september. In Zeeland staat het gepland op de laatste woensdagmiddag van de maand om 15.30 uur. De volgende keer op 25 september. Peuters zijn van harte welkom om met hun ouders, oma’s, opa’s of oppas naar deze voorleesactiviteit te komen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties