Schaijk

Goed voor in totaal 200 dienstjaren

Peters Groep zet 13 toppers in het zonnetje

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Ook dit jaar werden, volgens jarenlange traditie, de jubilarissen van de Peters Groep in april gehuldigd. Voor het eerst werd dit gevierd in de nieuwe zaal van De Potter in Schaijk. Daar stond woensdag 3 april in het teken van drie jubilarissen van de systeembouwer uit Uden, Barli. Jan Verwegen werd in het zonnetje gezet voor zijn 25-jarig dienstverband en Paul van den Berg en Addy van Boekel zijn al 12,5 jaar werkzaam bij Barli. Na een persoonlijke speech van directeur Andries Peters, werd ook de ‘Ouw Garde’ naar voren geroepen om, samen met de jubilarissen, te proosten.

Op woensdag 10 april werd er door directeur Ferry Peters uitgebreid stilgestaan bij de jubilarissen van bouwbedrijf Peter Peters en Peters Machinale Timmerwerken. Wiljam van Rooij, Jolanda van de Haterd, Frank van Duijnhoven, Duncan den Brok, Coen Dollevoet, Henk van Heesch en Jeroen de Mol zijn al 12,5 jaar werkzaam bij Bouwbedrijf Peter Peters. Ook Johan Bernards werd feestelijk toegesproken vanwege zijn 12,5-jarig dienstverband bij Peters Machinale Timmerwerken. Verder kregen ook Wil van Os en Eddie Vos het podium dat zij verdienen met een dienstverband van maar liefst 25 jaar.

Twee avonden, 13 toppers, goed voor in totaal 200 dienstjaren. De jubilarissen kunnen terugkijken op een feestdag, die past bij een geweldige loopbaan binnen de Peters Groep. "Wij bedanken deze mensen voor hun jarenlange inzet en wensen hen nog vele hardwerkende en plezierige jaren", laat de Peters Groep weten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties