Schaijk

Makers en bedenkers in metaal; toeleveranciers voor bouw en industrie

PeDa Schaijk houdt 5 oktober open dag

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – PeDa, het veelzijdige bedrijf van Peters en Daanen, houdt zaterdag 5 oktober een open dag op het Industriepark 4 in Schaijk. Alle belangstellenden zijn die dag tussen 12 en 18 uur welkom om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje nemen in de winkel en de vernieuwde metaalwerkplaats. “We willen graag aan iedereen laten zien wat we bij PeDa allemaal kunnen”, vertelt Joep.

Het verhaal van PeDa ontstaat zo’n elf jaar geleden. In de geitenstal van Peters begint Joep Daanen aan de ontwikkeling van de perfecte melkbeker. “Wat er tot dan toe op de markt was, voldeed niet en kon veel beter”, vertelt Joep. Zonder het toen al te weten werd dit de basis voor PeDa. In 2008 besluiten Peters en Daanen om samen de innovatieve melkbeker te vermarkten. Al snel blijkt dat ze een succesvol duo zijn en dus pakken ze nog meer aan. In Schaijk opent PeDa een technische groothandel met metaalwerkplaats. “Hiermee spelen we in op de behoefte van professionals in de omgeving aan een laagdrempelige maar vakkundige toeleverancier in bouw en industrie.”

Het hart van PeDa
Vol ideeën, technisch inzicht, keihard werken en een flinke dosis humor. Joep Daanen is het gezicht en de drijvende kracht achter PeDa. Hij denkt met de klant mee over de beste oplossing, die hij trouwens altijd vindt. Want volgens Joep is het denken, maar daarna vooral ook een kwestie van doen. 

PeDa Shop
De PeDa-shop beschikt over een uitgebreid assortiment van bouw- en technische producten voor de professional én de doe-het-zelver. Van houten balken en bevestigingsmaterialen tot gereedschapverhuur. “We helpen onze klanten graag persoonlijk in de winkel voor zowel verkoop als verhuur van materiaal. Onze medewerkers nemen de tijd om goed te adviseren, zodat men snel en met de juiste producten aan de slag kan. Ook voor machinereparaties kan men bij ons terecht.”

PeDa Tech
PeDa Tech is een allround constructie- en machinebouwbedrijf. “We hebben al veel mensen geholpen met de verbetering van productieprocessen, machineaanpassingen en nieuwbouw van machines”, geeft Joep aan. “Hierbij kijken en luisteren we aandachtig naar degenen die er in de praktijk mee werken. Zo komen we tot een product waarbij een hoge productiviteit en bedieningsgemak samenkomen.”

PeDa Staal
PeDa Staal is gespecialiseerd in stalen kozijnen met een slank profiel. Stijlvol, strak en in vrijwel elke gewenste maat en kleur gemaakt. “Elk interieur en elke ruimte is anders. Dat vraagt om maatwerk als het perfect moet passen en optimaal moet functioneren.”

PeDa Rent
PeDa Rent is de verhuurspecialist van Schaijk. Men is er aan het juiste adres voor het huren van machines en benodigdheden voor bouw en industrie. Reserveren kan eenvoudig per telefoon of e-mail. Of kom gewoon even langs. De medewerkers helpen u graag persoonlijk en nemen de tijd om goed te adviseren.

PeDa is gevestigd op het Industriepark 4 in Schaijk. Meer info: 0486-458810 of www.peda.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties