Schaijk

Pater Vos Tocht op zaterdag 12 oktober

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Stichting Pater Vos India en WSV Ons Genoegen uit Schaijk houden zaterdag 12 oktober wederom de Pater Vos Tocht in het mooie bosrijke gebied van De Maashorst. Deelnemers kunnen kiezen uit vijf afstanden: 6, 10, 15, 20 en 25 kilometer. Er is dus voor iedereen een geschikte afstand aanwezig. De start en finish zijn bij restaurant Nieuw Schaijk aan de Rijksweg 46.

De twee langste afstanden starten vanaf 8 uur. Loop je vijfentwintig kilometer dan dien je voor 10 uur onderweg te zijn. Bij twintig kilometer is dat 11 uur. De lopers van vijftien kilometer starten tussen 9 en 12 uur. De lopers van de tien en de zes kilometer kunnen vertrekken tussen 9 en 13 uur. Deelname kost 4 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 2 euro. Leden van een erkende wandelsportbond krijgen op het ongevraagd vertonen van hun lidmaatschapspas een korting van 1 euro. De volledige opbrengst van de wandeltocht is bestemd voor Stichting Pater Vos India. Zij zetten het in voor drinkwatervoorzieningen en scholing van kansarme kinderen in Centraal-India, met name in het gebied waar de Schaijkse missionaris pater Martien Vos vele jaren actief was.

Kijk voor meer informatie over deze wandeltocht op www.wandel-og.nl. Inlichtingen over de werkzaamheden van Stichting Pater Vos India zijn te vinden op www.stichtingpatervosindia.nl en op Facebook.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties