Schaijk

Osje van Verdienste voor Schaijkenaar Leonard Steetsel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS/SCHAIJK - Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans reikte maandag 6 juli een Osje van Verdienste uit aan Leonard Steetsel. De Schaijkenaar kreeg deze onderscheiding bij zijn afscheid als bestuurslid van de Kracht van Oss en zijn afscheid als voorzitter van ondernemersvereniging Toekomst In Bedrijven Oss (TIBO).

"De gemeente Oss waardeert de heer Steetsel om zijn visie", zei de Osse burgemeester in haar speech. "Belangrijke aandachtspunten waar hij zich op richtte waren: samen dingen oppakken, zoeken naar versterking en verbinding, kennis delen, netwerken, coaching en begeleiding en in het bijzonder de belangenbehartiging van het MKB. Hij streed vanuit zijn functie voor het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast stimuleerde hij het lokaal inkoopgedrag van gemeente en grote lokale bedrijven bij het MKB. Hij deed dit alles met een commerciële en een gezonde zakelijkheid."

Het Osje van Verdienste is een van de officiële onderscheidingen van de gemeente Oss om de inzet van personen voor de Osse gemeenschap te waarderen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties