Schaijk

Miriam van Geel van Instituut HelMir in Schaijk is erkend OrganicTouch-therapeut

OrganicTouch: een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Instituut HelMir van Miriam van Geel (foto) is al meer dan 27 jaar een begrip in Schaijk en omgeving. Passie voor huidverbetering staat centraal in de veelzijdige praktijk aan de Molenaarstraat 63. Bij HelMir kun je sinds kort ook terecht voor behandelingen volgens het bekroonde OrganicTouch-concept.

Het OrganicTouch-concept won dit najaar de felbegeerde Dutch Beauty Award in de categorie ‘Salonbehandeling Beauty’.

De jury, bestaande uit vijf beautyexperts, was zeer lovend: ‘De beste gezichts-, nek- en schoudermassage die ik sinds lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefstel, en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij’.

Puurheid
“Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het OrganicTouch-concept”, legt Miriam van Geel uit.
“Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Deze huidbehandeling met rustige en diepgaande weefselmassage voor het gelaat en decolleté maakt het spierweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen. De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid wordt voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daarmee samenhangende versteviging, verbetering van de souplesse, huidstructuren en teint. Tevens verminderen de contracties waardoor het aangezicht zich ‘opent’ en het gezicht weer een gezonde en ontspannen uitstraling krijgt.”

Onderscheidend vermogen
Mirjam van Geel is erkend OrganicTouch-therapeut en is opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education. Als specialist is zij in staat als het ware in het lichaam te voelen.

“Ik kan zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in het spierweefsel opsporen. Tijdens de Touch-treatment maak ik deze met verschillende dieptemassagetechnieken bij iemand los. Hierdoor ontspannen de spieren en het bindweefsel zich en raakt de huid sterk doorbloed. Een huidbehandeling als onderdeel van een Touch-treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling. Kenmerkend voor de Touch-treatments is dat de behandelingen niet worden aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen. Maar ook de basiselementen van een traditionele gezichtsbehandeling worden in elke Touch-treatment meegenomen. Ik zet mijn expertise zo optimaal mogelijk in.”

Meer informatie?
Meer weten over OrganicTouch? Neem contact op met Instituut HelMir via 0486-464264 of info@helmir.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties