Schaijk

Opening Het Friethuys in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Vanaf donderdag 2 september is Van Son's Eethuis in Schaijk verder gegaan onder de naam Het Friethuys. Dezelfde vertrouwde kwaliteit en gerechten, alleen dan in een ander jasje! Dat is Het Friethuys aan de Schutsboomstraat in Schaijk. “Samen met het huidige team gaan we de rijke geschiedenis van deze mooie horecazaak in stand houden”, aldus mede-eigenaar Gert Jordaans.

Het concept blijft dus hetzelfde: gewoon lekker betaalbaar eten. Zo kun je tijdens dezelfde openingstijden, zeven dagen in de week, terecht voor je favoriete lunch- of dinergerecht, ambachtelijke friet & snacks en een uitgebreid ijsaanbod. Ook blijven ze met veel plezier huisgemaakte kroketten draaien volgens bestaande receptuur!

Na jarenlang werkplezier dragen Erik en Yvonne van Dijk hun zaak over. Het personeel blijft werkzaam onder leiding van de drie nieuwe eigenaren Bart Bernsen, Luuk Vos en Gert Jordaans. "De uitstraling verandert enigszins, maar de inhoud blijft wat gasten gewend zijn", vertelt Bart. "Ook het telefoonnummer dat je belt voor je bestelling blijft hetzelfde. Wel zo gemakkelijk!"

Het Friethuys
In het centrum van Oss bestaat al sinds 2016 een vestiging van Het Friethuys. Bart en Luuk waren vanaf de oprichting al van de partij. In de jaren erna zijn ze doorgegroeid tot bedrijfsleiders. Als vaste gezichten van de zaak was het dan ook niet meer dan logisch dat zij, naast Gert Jordaans, mede-eigenaren werden van de ambachtelijke snackbar in Oss.

En dan nu Het Friethuys Schaijk. De cafetaria, het restaurantgedeelte en het terras zullen elke dag geopend zijn van 11 tot 22 uur. Bart en Luuk kunnen niet wachten om de vaste gasten te ontmoeten. "Kom gerust langs om gezellig kennis te maken!”.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties