Schaijk

Open poëzieavond bij Atelier Anders Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Atelier Anders introduceert iets nieuws: een open poëzieavond. De eerste keer is vrijdag 17 april van 19.30 tot 21.30 uur. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor dichters en poëzieliefhebbers. Je mag eigen werk of gedichten van anderen voordragen. Het is de bedoeling om er samen een inspirerende avond van te maken.

De in Schaijk wonende Marianna van Vugt is werkzaam voor het Poëziecentrum Nederland. Ze wil graag het poëzieklimaat in Landerd proeven om te peilen of er draagvlak is voor mooie poëzieprojecten. Op deze avond wil ze haar passie delen met andere liefhebbers. Atelier Anders steunt alle kunsten. Lia Verstegen ontvangt de dichters en poëzieliefhebbers in haar ruimte.
Tijdens deze avond kun je ook genieten van de expositie Wanderer met werk van Mirjam Withaar en Leonie van den Ende in de galerie. Zij dwalen door de natuur en laten zich verwonderen door de ongereptheid ervan. Withaar werkt voornamelijk in keramiek en vilt en Van den Ende maakt veelal foto's en etsen.

Vrijdag 17 april ben je vanaf 19 uur van harte welkom om binnen te lopen, te kijken en te blijven luisteren. Vergeet vooral niet om je favoriete poëziebundel mee te nemen. Atelier Anders is gevestigd aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties