Schaijk

3 november landelijke publieksdag notariskantoren

Open dag notariskantoor Van Mourik en de Bie in Eetcafé De Notaris

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op 3 november openen notariskantoren door het hele land hun deuren of u kunt notarissen en hun medewerkers ontmoeten bij u in de buurt. Dit onder het mom van ‘De notaris is jarig en trakteert’. Notariskantoor Van Mourik en de Bie in Schaijk neemt ook deel aan deze dag en houdt van 11 tot 14 uur een open dag in Eetcafé De Notaris aan de Schutsboomstraat 43a in Schaijk.

Reden voor ‘De notaris is jarig en trakteert’ is dat de beroepsorganisatie, waar alle notarissen en kandidaat-notarissen lid van zijn, dit jaar 175 jaar bestaat. Dit is een van de jubileumactiviteiten dit jaar. Sommige kantoren gaan tijdens deze dag naar een sportvereniging, of de markt of bibliotheek. Anderen organiseren een leuke activiteit waar u aan mee kunt doen. Doel is dat u kennis kunt maken met de notaris en zijn of haar team. Wat doet een notaris eigenlijk? Misschien heeft u een concrete vraag.

Van Mourik en de Bie Notarissen nodigt u uit om een kijkje te komen nemen in de notariële keuken bij Eetcafé De Notaris aan de Schutsboomstraat 43a in Schaijk op zaterdag 3 november van 11 tot 14 uur. Tijdens deze open dag trakteert notariskantoor Van Mourik en de Bie u op lezingen en gratis juridisch advies onder het genot van diverse lekkernijen. Bent u geïnteresseerd in onderwerpen zoals (levens)testamenten, huwelijkse voorwaarden of een samenlevingscontract, loop dan gerust even binnen. Ook ondernemers zijn van harte uitgenodigd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties