Schaijk

Een laatste rustplaats in de natuur

Open dag natuurbegraafplaats Maashorst op 16 september

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Natuurbegraven Nederland ontwikkelt natuurgebieden, geeft ze meerwaarde en behoudt ze voor volgende generaties. Dat doet ze onder meer door in de gebieden natuurbegraven mogelijk te maken. Op zondag 16 september zijn geïnteresseerden welkom op de open dag van natuurbegraafplaats Maashorst aan de Fransebaan 2 in Schaijk. Ook natuurbegraafplaats Schoorsveld aan de Somerenseweg 116 in Heeze houdt op 16 september open dag.

Bezoekers van de open dag kunnen de natuur op Maashorst zelf ervaren. Medewerkers geven informatie over natuurbegraven, de kosten en de mogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen daarnaast lezingen bijwonen en genieten van muziek.

Een eigen plek voor altijd
In het open veld, waar in de lente de eerste bloemen bloeien. Bij die boom die in de herfst zo prachtig kleurt. Aan het ven, waar de regen kringen maakt in het water. Of op die kleine, open plek in het bos waar de zon altijd schijnt. Op de natuurbegraafplaatsen van Natuurbegraven Nederland zijn mensen vrij om zelf een eigen laatste rustplek te kiezen in een speciaal daarvoor bestemd natuurgebied. Een plek die voor altijd van hen is, want Natuurbegraven Nederland garandeert eeuwige grafrust zonder bijkomende kosten voor grafonderhoud of -verlenging.

Beide open dagen zijn zondag 16 september te bezoeken van 10.30 tot 17 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties