Schaijk

(Advertorial)

Open dag bij Wijnakker Schoonheidssalon Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Wegens groot succes houdt Wijnakker Schoonheidssalon in Schaijk een extra open dag op vrijdag 24 november.

U kunt op deze dag binnenlopen om u te laten informeren over:

* Body-Wizard cryolipolyse
Iedereen is enthousiast over deze methode. Vetcellen bevriezen en vet kwijt raken op plaatsen waar je het nu niet weg krijgt. Henriette zal er alles over vertellen en zal met u een persoonlijk behandelplan opstellen. Dit is vrijblijvend. Met deze informatie heeft u een duidelijk beeld en kunt u gemakkelijk een keuze maken.

* Face-Setting
Geen inspuiting maar wel rimpelvermindering. Hoe gaat dat en wat kost dat. Vraag het tijdens de open dag en kom te weten wat deze methode voor u persoonlijk kan betekenen. Prachtige resultaten!

* PurezzO Clinicals cosmeceuticalijn
Zuiver natuurlijke productlijn die uw huid meteen gaat verbeteren. Hoe uw huid er ook uitziet, hij wordt altijd mooier. Kom informeren over deze actieve producten. Het is zeker mogelijk om deskundig advies te krijgen over thuisgebruik van de producten terwijl u geen behoefte heeft aan een behandeling. Alleen al het dagelijks gebruik van deze producten zal uw huid direct zichtbaar en merkbaar mooier maken. Begin nu met deze goed betaalbare cosmeceutica en u heeft er met de feestdagen al veel profijt van.
Boekt u voor november of december een afspraak voor een uitgebreid huidadvies en een behandeling om de producten te ervaren dan hebben we een speciale prijs van 29 euro.

* Herbalife
Herbalife verkoopt Henriette Wijnakker al sinds 1997 en zij is onafhankelijk member en welzijnscoach. Wilt u gewicht verliezen, u fitter voelen, uw conditie verbeteren. Met de uitgebalanceerde natuurlijke producten van Herbalife krijgt u uw Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid voedingsstoffen gemakkelijk binnen. Uw lichaam wordt sterker en functioneert beter. Vraag er naar tijdens de open dag.

* IPL definitief ontharen
Al 10 jaar met groot succes en prima resultaat. Nooit meer scheren. Altijd alles in orde. Ideaal. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij ontvangen u graag vrijdag 24 november van 9.30 tot 20.00 uur.

Wijnakker Schoonheidssalon
Schutsboomstraat 22 Schaijk
06-45334513
www.wijnakkerschoonheidssalon.nl 
info@wijnakkerschoonheidssalon 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties