Schaijk

Theetuin Maashorst staat op Winterfestijn Schaijk

Ontwerp en win je eigen toverstaf

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl


SCHAIJK – Zaterdag 15 december staat Theetuin-Maashorst op de kerstmarkt van Winterfestijn Schaijk. Een plein met ruim 20 kramen vol lekkers, muziek en gezelligheid. Het begin van een nieuwe traditie. Theetuin-Maashorst is serveert verse thee, ijsthee, dikke koeken en lekkere taart. En toverstafjes.

Speciaal voor het Winterfestijn Schaijk houdt de theetuin een ontwerpwedstrijd voor de jeugdige bezoekers. Wie het mooiste toverstafje ontwerpt, kan deze winnen! Er worden twee winnaars gekozen. Je eigen ontwerp wordt dan speciaal voor jou gemaakt in een kleur naar keuze.

Hoe doe je mee? Print het deelnameformulier op www.theetuin-maashorst.nl uit en maak je ontwerp. Dit kun je inleveren in de brievenbus van de Theetuin aan de Postiljonstraat 6a in Schaijk of op 15 december meenemen naar de kraam van Theetuin-Maashorst. Finn, Senna, Bas en Dominique zijn samen de jury. Op kerstavond volgt de uitslag en voor het nieuwe jaar start heb je je zelf ontworpen toverstafje al in huis. Naast allerlei lekkernijen verkoopt Theetuin Maashorst op de kerstmarkt ook zelfgemaakte toverstafjes.

Wil je weten wat toverstafjes te maken hebben met een Theetuin? Kom dan 15 december de kraam van Theetuin-Maashorst op het Winterfestijn.

Meer info: www.theetuin-maashorst.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties