Schaijk

Bij besteding vanaf 20 euro

Ontvang gratis een unieke bigshopper van Albert Heijn Christiaens Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Albert Heijn Christiaens in Schaijk heeft volgende week weer een aantrekkelijke actie voor haar klanten. Wie op vrijdag 17, zaterdag 18 of zondag 19 mei 20 euro of meer besteedt bij de Schaijkse supermarkt ontvangt gratis een unieke bigshopper. Een echt collectors item.

Het ontwerp van de kleurrijke boodschappentas heeft een echt Schaijks karakter, aangevuld met een vleugje Reek. Zo worden op de bigshopper diverse plaatselijke (sport)clubs afgebeeld, zoals DAW Schaijk, Achilles Reek, De Witte Schare, muziekvereniging Concordia, de scouting en het Moeslands carnaval. Een bewuste keus, legt ondernemer Huub Christiaens uit. “We verwijzen hiermee naar het rijke en bloeiende verenigingsleven van Schaijk en Reek. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat het een duurzame tas is. Ik hoop deze bigshoppers ook over een halfjaar nog zoveel mogelijk terug te zien in onze winkel.”

De bigshopper-actie van Albert Heijn Christiaens in Schaijk loopt van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei. Wees er op tijd bij, want voor deze eenmalige actie geldt: op is op.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties