Schaijk

Ontspannen het nieuwe jaar in met Mindfulness

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Mindfulness is met volle aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. Door dit te trainen, kan men zich beter concentreren, makkelijker ontspannen en gepieker reduceren. Het biedt goede resultaten, onder andere bij stressgerelateerde, depressieve of chronische pijnklachten, hoge bloeddruk en bij slapeloosheid.

Vanaf 18 februari start een beginnerscursus Mindfulness bij Gezondheidscentrum Landerd in Schaijk. Er zijn nog plaatsen vrij. De training bestaat uit acht bijeenkomsten, om de week op maandagavond van 20.15 tot 21.30 uur, en wordt gegeven door Ellen Korstanje (foto), gecertificeerd Mindfulnesstrainer en eigenaar van Beweeg en Leef, centrum voor beweging, leefstijl en coaching.

Zij verzorgt sinds 2010 zowel basis– als vervolgtrainingen in de gemeenten Oss, Bernheze en Landerd. Meer informatie over Mindfulness en deze cursus is te vinden op www.beweegenleef.nl. Voor uitgebreide cursusinformatie en aanmelding kun je een e-mail sturen naar info@beweegenleef.nl of bellen met 06-41126286.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties