Schaijk

Ons Verzet houdt mountainbiketocht in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op zondagochtend 4 februari kunnen mountainbikers zich uitleven in Schaijk. Wielerclub Ons Verzet houdt een uitgezette mountainbiketocht waar deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden te weten, 33, 44, 55 of 70 kilometer.

De 'Fibberwaarietocht' zoals de tocht traditioneel heet, komt door de bossen van Reek, De Maashorst én de langste afstanden doen ook nog Herperduin aan. Alle routes zijn mooi en uitdagend en bieden afwisselend single tracks, pittige korte klimmetjes en rechte bospaden. 

In De Maashorst is een pauzeplaats ingericht waar deelnemers even kunnen bijkomen, voor iedereen is er keuze uit drinken en versnaperingen. De leden van Ons Verzet zien deelnemers graag verschijnen op zondagmorgen tussen 8.30 en 9.30 uur in De Potter, Schutsboomstraat 33 in Schaijk. Iedereen kan meedoen. Kosten voor deelname zijn 4 euro voor NTFU- en KNWU-leden en 5 euro voor overige deelnemers. De jeugd tot en met 15 jaar kan gratis deelnemen. Bij terugkomst kun je je fiets schoon spuiten, omkleden, en natuurlijk nog even gezellig napraten.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties