Schaijk

Jarige wandelsportvereniging trakteert op vier routes

Ons Genoegen Schaijk bestaat 65 jaar

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Wandelsportvereniging Ons Genoegen uit Schaijk bestaat 65 jaar. De club wil haar verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan, maar de huidige situatie rondom corona staat het niet toe om het groots te vieren. Daarom trakteert Ons Genoegen de Schaijkse gemeenschap op vier wandelroutes door en rond het dorp.

In de week van 21 tot en met 28 juni komen vier routes van vijf kilometer met verschillende kleuren gemarkeerd en genummerd door het dorp heen te hangen. De routebeschrijvingen zijn vanaf zaterdag 20 juni te downloaden vanaf www.wandel-og.nl/65-jaar/routes. De routes kunnen op elk gewenst punt en tijdstip worden opgepikt om te gaan wandelen. Conform de richtlijnen van het RIVM kan er gewandeld worden, en kan er toch een vierdaagse worden gelopen. Voor kinderen die meegelopen hebben, is er een wandeldiploma te downloaden zodat zij een extra beloning kunnen krijgen voor vier dagen wandelen.

De wandelsportvereniging is ondanks haar 65e verjaardag nog steeds bij de tijd en ook springlevend.
Zit het wandelen in je bloed en is er behoefte om georganiseerd te gaan wandelen zodra dit weer mag? Dan kun je aansluiten bij de vereniging. Meer informatie op www.wandel-og.nl en via 06-41746709.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties