Schaijk

Oranje Leeuwin Lieke Martens in top tien

Onana meest gewilde speler bij voetbalplaatjes Albert Heijn

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Ajax-keeper André Onana is tot dusver de meest gezochte speler van de Albert Heijn voetbalplaatjes. De video van de kleedkamer van Ajax was met bijna 60.000 views het meest bekeken. Ook op het heilige gras van Feyenoord was het druk: bijna 40.000 mensen hebben een virtueel bezoekje gebracht. Meer dan tienduizend mensen gingen tot dusver op de foto met de kampioenschaal van PSV. Dat blijkt uit een analyse van alle data van de Albert Heijn Voetbalapp.

Voetbalplaatjes sparen is weer helemaal in. Bijna zeventig procent de kinderen tussen 4 en 14 jaar die met de spaaractie bekend zijn spaart mee, voor zichzelf of voor iemand anders; acht op de tien jongens spaart tegen zes op de tien meisjes. Zestig procent van de gebruikers van de Albert Heijn Voetbalapp maakt een selfie in een voetbalshirt. Daarbij zijn de shirts van achtereenvolgens Ajax, Feyenoord en PSV het meest populair. Het shirt van het Nederlands dameselftal volgt op de vierde plaats. In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant wonen de meeste gebruikers. Meer dan de helft van de deelnemers komt hier vandaan.

De gebruikers van de app hebben gezamenlijk tot dusver bijna 7,5 miljoen plaatjes gescand. Het voetbalplaatje van Ajax-middenvelder Lasse Schöne blijkt in de afgelopen maand het meest gescand. Behalve Ajax-keeper Onana zijn PSV-spits Luuk de Jong en Ajacied Matthijs de Ligt zeer gewild. De meest gevraagde Oranje Leeuwin is Lieke Martens. Zij staat daarmee in de top tien van meest gezochte spelers.

AH Voetbalapp
Met de speciale AH Voetbalapp kan je plaatjes scannen en toevoegen aan je digitale verzameling. Je kunt met vrienden delen welke plaatjes je nog zoekt. Ook kun je een eigen voetbalplaatje maken in het shirt van je favoriete club. In de app vind je verder actuele statistieken en informatie over Eredivisie voetbalspelers en stadions. Hoe meer plaatjes je scant, hoe meer interessante video’s en informatie er beschikbaar komen.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijgen klanten een setje van vier voetbalplaatjes. De spaaractie duurt nog tot en met zondag 24 februari. Winkels krijgen dagelijks een nieuwe voorraad plaatjes geleverd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties