Schaijk

Berichten over kwaaie clowns: hoax of niet?

Nu ook horrorclown in Schaijk?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op social media duiken ze steeds meer op: meldingen over kwaaie clowns. Ook in Schaijk zou woensdagavond een 'horrorclown' zijn gesignaleerd. Bewijs is er echter niet. Gaat het om een hoax of niet?

'Ook in Schaijk schijnt vandaag rond half 8 een clown rond te lopen als ik het moet geloven. Gezien in het paadje Runstraat-Bogaardpad', meldt Stefan van Ras vanavond op de facebookpagina 'Je komt uit Schaijk als...'. Het leidt in korte tijd tot vele reacties.

Stadsblog Sikkom en de website Groningsnieuws.nl meldden woensdagmiddag dat er een horrorclown actief is in Lewenborg en Beijum. Ook op facebook gonst dit bericht, maar niemand heeft de clown daadwerkelijk gezien. Iedereen heeft het van horen en zeggen. In een persbericht spreekt de politie over 'loser-clowns' die aangepakt moeten worden door opvoeders, scholen en vrienden.

Het fenomeen waarbij clowns mensen de stuipen op het lijf jagen, waaide over vanuit Australië en Amerika. Eerder deze week waren er ook 'clownsmeldingen' in Almere en Oss, waarna online allerlei horrorclows de revue passeerden. Alleen in Almere en Oss werd de clown ook daadwerkelijk bij de politie gemeld.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties