Schaijk

Nieuwe vrijwilligers welkom bij Stikaro

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Enkele keren per jaar rijdt een grote vrachtwagen vol kleding en huisraad naar Roemenië om daar te worden verdeeld onder de kansarmen. De goederen komen terecht bij mensen die nog steeds onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven. Deze spullen worden verzameld in een loods in Schaijk. Meestal zit het magazijn boordevol kleding en huisraad, maar zijn er onvoldoende handen beschikbaar om alles te sorteren en klaar te maken voor verzending. Daarom zoekt Stichting Kansarmen Roemenië extra vrijwilligers.

Het vrijwilligerswerk gaat om enkele uren per week. Vele handen maken licht werk. Heb je belangstelling? Kom dan eens kijken in het magazijn aan de Lochtenburgstraat 2a. Daar zijn de vrijwilligers actief op maandag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur, op woensdag van 9 tot 12 uur en op vrijdag van 13 tot 16 uur. Dan kun je zien wat het werk inhoudt en hoe je zelf een bijdrage kunt leveren, samen met de andere vrijwilligers. 

Kijk op http://www.hollandroemenie.eu als je benieuwd bent waar de goederen terechtkomen en hoe ze gebruikt worden. Op de website vind je tevens meer informatie over Stichting Kansarmen Roemenië.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties