Schaijk

Nieuwe voorjaarscollectie gordijnstoffen bij Sisters stoffen & fournituren

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Het voorjaar breekt weer bijna aan. Veel mensen gaan zich dan bezighouden met het interieur. Voor Sisters stoffen & fournituren een mooi moment om de nieuwe voorjaarscollectie gordijnstoffen onder de aandacht te brengen. "Wij adviseren, leveren en plaatsen alles op het gebied van gordijnen, inbetweens, vitrages en alle raambekleding zoals vouwgordijnen, plissés, duorolgordijnen, rolgordijnen, lamellen en jaloezieën", zeggen Fiona en Jane.

Speel eenvoudig met licht en sfeer in huis door raamdecoratie te gebruiken. "Er zijn veel keuzes op dit gebied", weten Fiona en Jane. "Elke soort heeft zijn eigen functionaliteit en decoratieve waarde. Met plissés top-down/bottom-up creëer je een sfeervolle uitstraling. Deze zijn zowel van de bovenzijde als de onderzijde te openen. Wil je meer privacy? Geen probleem, open dan alleen de bovenkant en geniet van een natuurlijke lichtinval."
Horizontale jaloezieën van aluminium of hout geven je interieur juist een strakke en moderne uitstraling. "Zeer decoratief en bijzonder praktisch in gebruik. Ze zijn te kantelen waardoor je makkelijk de richting van de lichtinval bepaalt. De aluminium uitvoering is vochtbestendig en geschikt voor badkamers en keukens. Rolgordijnen zijn er in vele kleuren en dessins, zowel lichtdoorlatend als verduisterend. Inbetween stoffen zijn half transparant waardoor de inkijk van buitenaf wordt beperkt. Gordijnen zijn misschien wel de populairste keuze. Het zijn echte sfeermakers, geven warmte en hebben een geluiddempend effect. Of je nu kiest voor goedkope of dure gordijnen, gordijnen met print of in een effen kleur: voor elk budget en elke woonstijl zijn wel gordijnen te vinden."

Wilde Weken
Sisters stoffen & fournituren maakt de gordijnen op maat in hun eigen confectie-atelier. Kwaliteit en maatwerk staat voorop. Momenteel loopt de tijdelijk Wilde Weken-actie met vijftien procent korting op alle gordijnstoffen uit de collectie Holland Haag, CATH en CACHET. Ook maak je kans om 250 euro extra korting te winnen op jouw nieuwe gordijnen.
Vind je het lastig om een keuze in raamdecoratie te maken? Combineer raamdecoratie dan met verschillende functionaliteiten of mix functioneel met decoratief. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga eens langs bij Sisters stoffen & fournituren aan de Pastoor van Winkelstraat 4A in Schaijk en laat je informeren.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties