Schaijk

Nieuwe route voor Moeslandse optochten

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MOESLAND - De route van de grote Moeslandse optocht op maandag 4 maart is gewijzigd. Ook de deelnemers van jeugdoptocht mogen een dag eerder over een andere route lopen. Dit is het gevolg van de realisatie van het nieuwe dorpscentrum in Schaijk.

De startlocatie in de Schutsboomstraat blijft hetzelfde, maar de optocht eindigt op het deel van de Pastoor van Winkelstraat dat de gemeente als nieuw evenemententerrein heeft aangewezen. Dat is het deel dat ligt na de parkeeringang van de appartementencomplex Zilverlinde tot aan de kruising bij de pastorie. Zowel voor de jeugdoptocht op zondag 3 maart als de grote optocht op Moesmaandag 4 maart is de nieuwe route dan als volgt: Schutsboomstraat, linksaf Repellaan, rechtsaf Burg. Hoefnagelstraat, linksaf Burg. Schoutenstraat, rechtsaf Brouwerstraat, rechtsaf Bossestraat, rechtsaf Runstraat, linksaf Kapelanieplein, linksaf naar het evenementendeel Pastoor van Winkelstraat. Bewoners langs het parcours en publiek worden gevraagd geen auto's langs de route te parkeren.

Afsluiting Pastoor van Winkelstraat
Om alle carnavalsactiviteiten veilig en ongestoord doorgang te laten vinden, heeft Stichting Carnaval De Moeslanden de gemeente verzocht om afsluiting voor alle verkeer van het evenementengedeelte op de Pastoor van Winkelstraat. Die zou lopen vanaf vrijdag 1 maart 16 uur tot woensdag 6 maart 8 uur. De ondernemers en de aanwonenden zijn hierover geïnformeerd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties