Schaijk

Doe mee en meld je aan

Nieuw: Samen Genieten in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Onder de vlag van De Toekomst van Schaijk hebben enkele (nieuwe) initiatieven de krachten gebundeld om zo op regelmatige basis een gelegenheid te bieden om gezellig samen te komen om iets te eten of te drinken. 'Samen Genieten, gemoedelijk & gezellig', is het credo. Het eerste gezellige samenzijn is op donderdag 13 februari: een etentje (een stamppottenbuffet van 18 tot 21 uur) in de Boshut van Hartje Groen, aan de Udensedreef 14 in Schaijk.

Alice van den Broek (links) en Dominique van der Heijden

Doel van de initiatiefnemers, Dominique van der Heijden van Theetuin Maashorst,
Alice van den Broek van Charmecamping Hartje Groen & De Boshut, Debbie Koning van Zorgcoöperatie Schaijk en Jos & Josje Cornelissen namens Dorpspicknick Toekomst van Schaijk, is om mensen te betrekken voor wie het leuk is om eropuit te gaan. "Omdat ze anders alleen thuis zitten, omdat dat soort uitjes niet altijd financieel haalbaar zijn of omdat je als nieuwkomer graag kennis wilt maken met andere mensen in ons mooie dorp Schaijk."

Aanmelden
Dankzij de sponsors Keurslagerij van Kraaij, Albert Heijn Christiaens en Bakkerij Bongers en een gift van buurtvereniging ’t Kolfke, zijn er geen kosten aan verbonden. De organisatie wil graag weten op hoeveel deelnemers zij kan rekenen. Daarvoor kan men een e-mail sturen naar alice@hartjegroen.com of een briefje inleveren bij ontmoetingscentrum Onder de Linde aan Het Hofke 2 in Schaijk. Vermeld op het briefje uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer, eventuele dieetwensen heeft en of u wel of geen eigen vervoer heeft om naar de Boshut te komen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties