Schaijk

Acht meter hoge klimwand

Nieuw hoogtepunt op Winterfestijn Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Het plein voor dorpshuis De Phoenix vormt zaterdag 15 december vanaf 18 uur het decor voor het Winterfestijn Schaijk. Een sfeervol evenement met een gezellige markt met allerlei kraampjes, de Glow & Snow Run Kids en entertainment voor jong en oud. Daarnaast zijn meerdere winkels de hele avond open.

De organisatie van het Winterfestijn, een initiatief van Schaijk een Werelddorp en Toekomst van Schaijk, heeft op de valreep nog een extra attractie kunnen toevoegen aan het toch al gevarieerde activiteitenprogramma. Een spectaculaire, acht meter hoge klimwand, waar zowel jeugdige als volwassenen waaghalzen hun klim- en klauterkunsten kunnen beproeven. Letterlijk een van de hoogtepunten van het Winterfestijn.

Wie met veel gezelligheid de feestdagen wil inluiden is van harte uitgenodigd op het Winterfestijn in Schaijk. Het sfeervolle evenement start zaterdag 15 december om 18 uur en duurt tot ongeveer middernacht. De toegang is gratis. Er zijn die avond activiteiten door het hele centrum van het werelddorp, waarbij de centrale plek het plein voor De Phoenix is. Daar is de knusse wintermarkt te vinden en het is tevens de start- en finishplek van de Glow & Snow Run Kids.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties