Schaijk

Negende editie Breakout Run verplaatst naar 2022

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De Breakout Run is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De populaire obstacle run in Schaijk, waarbij sportievelingen zich laten opsluiten om vervolgens via een uitdagende vluchtroute vol hindernissen te ontsnappen, zal op een nader bekend te maken datum in 2022 plaatsvinden. Reeds gekochte startbewijzen blijven geldig voor de negende editie volgend jaar.

De huidige stand van zaken rondom covid-19 maakt het vrijwel onmogelijk om de Breakout Run in 2021 te houden op een veilige, verantwoorde manier met de sfeer en beleving die de deelnemers gewend zijn. "De volksgezondheid gaat voor alles", zegt organisator Luuk van der Doelen. "We willen de deelnemers die zich al hebben ingeschreven in deze onzekere tijd geen valse hoop bieden en hen vroegtijdig duidelijkheid geven, ook al valt het besluit ons zwaar." Alle aangeschafte startbewijzen blijven geldig. Zodra er meer informatie over de nieuwe datum is, zal die via de officiële kanalen bekendgemaakt worden. Inschrijven is momenteel niet mogelijk.

Obstacle run
De Breakout Run is de ultieme obstacle run met meer dan 45 verschillende hindernissen. Zwemmend door het water, kruipend door de modder, klimmen over obstakels of springen van grote hoogte. Bij de Breakout Run is elk obstakel een nieuwe uitdaging. Deelnemers die vanaf de inschrijving in de huid van crimineel kruipen beleven een echte ‘escape experience’ die versterkt wordt door de opbouw van het evenemententerrein en de acteurs die niet van echte gevangenisbewaarders te onderscheiden zijn.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties