Schaijk

Muzikaal Moeslands carnaval bij De Raaf

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MOESLAND - De Raaf heeft van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 maart een kleurrijk affiche om de carnavalsdagen in stijl door te komen. De acts die erop staan spreken tot de verbeelding. Het Schaijkse café is dus de place to be tijdens carnaval. Op Moesmaandag is het begin van de Pastoor van Winkelstraat het decor voor het Plijnfestein.

Adaro uit Schaijk.

Het feest start zaterdag met DJ Joost en DJ Rowan. De hoofdact is Nelis Leeman. Al op jonge leeftijd stond hij als DJ te draaien in verschillende kroegen. Als hij later een single uitbrengt verrast hij vriend en vijand. Met meerdere awards op zak timmert Nelis inmiddels hard aan de weg als volkszanger. “Waar ik ook kom, er wordt luidkeels meegezongen”, geeft hij aan. Vorig jaar lanceerde hij zijn debuutalbum Leugenaar, een mix van covers en eigen liedjes. Op 2 maart is hij in het Moesland te bewonderen.
Een dag later is het aan de mannen van Flabbergasted om de voetjes van de vloer te krijgen. Deze DJ-act maakt zijn naam waar en laat het publiek compleet versteld staan. Ze nemen je mee op een reis langs guilty pleasures en heerlijke hitjes van toen en nu. Verder staan zondag 3 maart ook nog DJ Rickert en DJ Schuurlocomotief achter de knoppen.

Plijnfestein
Carnavalsmaandag is voor de grote Moeslandse optocht. Na maanden van voorbereiden en bouwen is het na afloop heerlijk om even lekker los te gaan tijdens het Plijnfestein. Lokale held Adaro garandeert een geweldig feest. Hij wordt bijgestaan door DJ Rowan, DJ Rickert, DJ Che plus Dansado en De Feestneger. Dit evenement is op het evenementengedeelte van de Pastoor van Winkelstraat. De afterparty in De Raaf wordt verzorgd door Dikke Mik.

Roze Ridders
Carnaval sluit je op dinsdagmiddag af met de Roze Ridders van de Ronde Tafel. Een knotsgekke show op 'dolle deinsdag' in Kasteel De Raaf. Lekker bourgondisch op een bankje zitten, je nek eraf atten en dit jaar zelfs bourgondisch eten. Een middag vol ongein en opdrachten. De afsluiter is in handen van De Wildos.

DJ-act Flabbergasted.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties