Schaijk

MTB-trainingen met CyCleSchik

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tijdens het fietsevenement Limburgs Mooiste op 26 mei is voor MTB'ers een stevige toertocht door de mooiste natuurgebieden van Zuid-Limburg uitgezet. Aan de basis ligt een tocht van 105 kilometer met 1580 hoogtemeters over grindwegen, bospaden en singletracks. Er zijn twee afkortingen mogelijk, waardoor er MTB tochten ontstaan van 75 kilometer met 1275 hoogtemeters of 45 kilometer met 792 hoogtemeters.

De leden van CycleSchik willen ook dit jaar weer aan de start staan van deze tocht en dat kan natuurlijk niet zonder voorbereiding. Op woensdag 4 april start daarom een programma van 7 MTB-trainingen met als doel goed getraind aan de start van Limburgs Mooiste te staan. Deze trainingen worden verzorgd door een gediplomeerd trainer en vinden plaats op woensdagavonden in Herperduin/De Maashorst en op twee zondagen in Malden. Ook is de CycleSchik Bossche Bollen tocht in het programma opgenomen. Dit is een clubtocht vanaf de Kriekenput in Herperduin op en neer naar de st. Jan in Den Bosch. Dit natuurlijk via zoveel mogelijk singletracks en onverharde wegen.

Omdat CycleSchik staat voor sportief fietsen met plezier, nodigr de club MTB-liefhebbers van harte uit om aan te sluiten. Deelname aan Limburgs Mooiste is natuurlijk niet verplicht. Tijdens de trainingen kan dan meteen kennis gemaakt worden met de club en haar leden uit de regio Schaijk/Oss.

De trainingen worden gegeven op de volgende data: 4 april 19 uur; 11 april 19 uur; 18 april 19 uur; 25 april 19 uur; 6 mei: Bossche Bollen tocht; 13mei: Malden; 20 mei: Malden. Deelname aan de 7 trainingen kost 10 euro. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Cycleschik@gmail.com.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties